WERKEN BIJ

Verkoper meubelen / Knibbeler Wonen / Roermond (24-28 uur p/wk)
Jouw baan

Jij maakt in deze functie, samen met onze verkoop- en interieuradviseurs, deel uit van het team van Knibbeler Wonen te Roermond (Retailpark). Je bent verantwoordelijk voor het volledige koopproces van onze klanten. Dit doe je door de klanten allereerst een zeer hartelijk welkom te heten. Vervolgens voorzie je op een betrokken en vakkundige wijze in de behoeften van onze klanten. Uit ervaring herken je koopsignalen en weet klanten met de juiste vragen te benaderen, zodat zij zich op hun gemak voelen en de sfeer gezellig is. In deze rol draag je bij aan de gewenste woonkamer inrichting van onze klanten. Je bent tevreden als de klant met een glimlach de winkel verlaat.

Jouw profiel
• Het werken met en verkopen van eigentijdse interieur- en lifestyleproducten is je passie.
• Je bent representatief en beschikt over een klantvriendelijke en servicegerichte instelling.
• Je bent met jouw inzet, ervaring en mensenkennis in staat het koopproces samen met een klant optimaal te laten verlopen.
• Je bent volledig op de hoogte van onze collectie en je bent in staat te kijken naar de wensen en behoeften van klanten.
• Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken.
• Weekendwerk is geen probleem voor je.
• Je beheerst de Duitse (spreek)taal
• Je bent woonachtig in omgeving Roermond.
Wij bieden

Een commerciële baan (ingang kan per direct!) in een enthousiast team, dat iedere dag opnieuw zorgt voor een onvergetelijke klantervaring en een unieke winkelbeleving. Wij zijn een familiebedrijf met getalenteerde medewerkers die zorgen voor een goede inwerkperiode. De sfeer is informeel en we hebben korte communicatielijnen. Wij bieden een salaris conform CAO Wonen, een vast werkrooster, reiskostenvergoeding woon-werk en personeelskorting op de collectie.
Deze baan wil ik

Aarzel niet en reageer als jij je in de bovenstaande beschrijving herkent en over de capaciteiten en eigenschappen beschikt, die nodig zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden binnen deze functie. Reageren doe je door jouw motivatiebrief en cv te sturen naar karen@knibbelerwonen.nl. We kijken uit naar je reactie!

 

Weekendverkoper/ baliemedewerker – (14 uur wk) / Knibbeler Wonen / Roermond

Jouw baan

Jij maakt in deze functie, samen met onze verkoop- en interieuradviseurs, deel uit van het team van Knibbeler Wonen te Roermond. Je bent verantwoordelijk voor de balie afhandelingen van onze klanten. Je verzorgt de betaling van artikelen en pakt de artikelen in. Je staat klanten te woord. Je voert orders in de computer in.

In deze rol draag je bij aan de gewenste afhandeling van bestellingen van onze klanten. Je bent tevreden als de klant met een glimlach de winkel verlaat.

Jouw profiel

  • Het werken met en verkopen van eigentijdse interieur- en lifestyleproducten is je passie.
  • Je bent representatief en beschikt over een klantvriendelijke en servicegerichte instelling.
  • Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken.
  • Je zoekt een weekend baan voor iedere zaterdag en zondag en kunt tijdens vakantieperiodes invallen.
  • Je beheerst de Duitse (spreek)taal
  • Je bent woonachtig in omgeving Roermond

Wij bieden

Een commerciële baan in een enthousiast team, dat iedere dag opnieuw zorgt voor een onvergetelijke klantervaring en een unieke winkelbeleving. Wij zijn een familiebedrijf met getalenteerde medewerkers die zorgen voor een goede inwerkperiode. De sfeer is informeel en we hebben korte communicatielijnen. Wij bieden een salaris conform CAO Wonen, een vast werkrooster en personeelskorting op de collectie.

Deze baan wil ik

Aarzel niet en reageer als jij je in de bovenstaande beschrijving herkent en over de capaciteiten en eigenschappen beschikt, die nodig zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden binnen deze functie. Reageren doe je door jouw motivatiebrief en cv te sturen naar karen@knibbelermeubelen.nl. We kijken uit naar je reactie!