Klantenservice

Service aanvraag

Servicerichtlijnen
Mocht er met uw meubel onverhoopt iets niet helemaal in orde zijn dan kunt u rekenen op de Knibbeler Service. Wij hanteren de servicerichtijnen zoals die vermeld staan in de Leverings- en Garantievoorwaarden van het CBW, De Centrale Branche Vereniging Wonen. Zelfs als de garantietermijn voorbij is hebben wij vaak de beste oplossing tegen een redelijke vergoeding.

Service aanvraag indienen
Om voor een correcte afwikkeling van uw service-aanvraag zorg te dragen, verzoeken wij u dit Serviceformulier volledig en correct in te vullen en te verzenden. Na ontvangst van dit formulier wordt uw aanvraag direct in behandeling genomen en berichten wij u binnen 2 weken over de verdere afhandeling. Onterecht in behandeling genomen servicewerkzaamheden kunnen belast worden met voorrij-, administratie- en/of behandelingskosten. Artikel 14 van de Algemene voorwaarden van het C.B.W.

* = velden met deze markering zijn verplicht

KLANTGEGEVENS

 

ORDERGEGEVENS

 

ARTIKELGEGEVENS

 

OMSCHRIJVING KLACHT(EN)

 

BIJLAGEN

  • Wij stellen het op prijs als u voor de duidelijkheid een of meer foto's (max. 4 MB) maakt van uw klacht en deze meestuurt. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van de foto's en uw internet uploadsnelheid.
 

Verificatie