Garantie

Laagste prijsgarantie

Wij garanderen u de laagste prijs.
Dit betekent dat u bij ons altijd het voordeligst uit bent. Als u hetzelfde product ergens anders binnen drie maanden goedkoper hebt gezien, dan zullen wij het prijsverschil aan u terugstorten. Of als u van tevoren aan ons kunt aantonen dat u het product ergens anders goedkoper kan krijgen, dan zullen wij het product of de producten voor dezelfde prijs aan u leveren.

Voorwaarden om een prijsverschil retour te ontvangen zijn;
– het product is nieuw, compleet en direct uit voorraad leverbaar
– het prijsverschil moet controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder
– het product wordt aangeboden door een Nederlands bedrijf en niet door een particulier
– uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings) uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden (bijvoorveeld op het terrein van toelating in Nederland, garantie en/of service), showroommodellen, beschadigde producten, enz.

CBW

Knibbeler Wonen is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen en wij hanteren dan ook de voorwaarden van het CBW.

CBW_erkend_logo_aug2015
Klik hier voor de cbw voorwaarden.

De belangrijkste voordelen voor u zijn:
– 2 jaar volledige garantie. (M.u.v. afgeprijsde artikelen, of anders vermeld op uw order)
– Uw aanbetaling tot 25% van het aankoopbedrag is gewaarborgd
– aangesloten bij de geschillencommissie wonen

All in House

Kiest u voor de aanvullende service van All in House dan kiest u voor 5 jaar zorgeloos genieten!
Bij aanschaf van een nieuw gestoffeerd meubelstuk heeft u de keuze om gebruik te maken van de All in House service. Met dit aanvullende service programma hoeft u zich de komende 5 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Mocht er zich in deze 5 jaar toch een probleem voordoen, dan bent u gegarandeerd van een snelle en vakkundige oplossing.

Wat houdt All in House service in?
Dit is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel dat de gebruikelijke 2 jaar garantie van het CBW verlengt naar 5 jaar volledige garantie! Tevens biedt All in House service op tal van problemen die normaliter niet onder de normaal geldende fabrieksgaranties vallen. U breidt als het ware de service uit, waardoor U de zekerheid heeft van 5 jaar probleemloos genieten.

Wat kunt U van deze service verwachten?
– Het opvullen van losse kussens als deze na verloop van tijd overmatig zijn gaan inzakken
– Het verstevigen of opvullen van zitmeubelen met een vaste zit als deze na verloop van tijd overmatig zijn gaan inzakken
– Het vastzetten van losse veren, veringslatten en/of verenclips in zitmeubelen
– Het opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof (indien mogelijk)
– Het weer gangbaar maken van bedieningsmechanieken
– Het aanspannen van singelbanden of het plaatsen van nieuwe banden
– Het repareren van losgeraakte stiknaden
– Het inzetten van losgeraakte knopen
– Het vastzetten van losgeraakte verbindingen
– Het verwijderen van pilling
– Het verwijderen van vlekken in zowel leder als textiel
– Het verhelpen van kraakgeluiden
– Herstellen van beschadigd regelwerk
– U ontvangt 50% korting op het standaard tarief bij het verwijderen van algehele aanvuiling op textiele meubelen en het bijwerken van beschadigingen in het leer

Uw meubel wordt optimaal beschermd
textiel
Indien U een zitmeubel aanschaft van textiel, dan moet dit meubel worden voorzien van een professioneel textielbeschermingsproduct. Zo is uw meubel optimaal beschermd tegen olie, water en vet (zoals eet- & drinkwaren). Deze substanties krijgen geen kans een blijvende vlek te veroorzaken. Zo bent U 5 jaar gegarandeerd van een vlekvrij meubel. Mocht er binnen 5 jaar toch een vlek ontstaan die door U zelf niet te verwijderen is, dan komt een specialist bij u thuis de vlek kosteloos verwijderen.
– Vlekken veroorzaakt door eten en drinken (zoals koffie, thee, cola, wijn, spaghettisaus, ketchup, mayonaise, etc.)
– Overige vlekken op basis van olie, water en vet
– Hoofdvet
– Transpiratie
– Wasbare inkt
– Bloed
– Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier
– Een optimale bescherming voor je meubelstof
– Houdt textiel langer mooi
– Vlekken zijn eenvoudig te verwijderen
– Beschermt je investering

Leder / Lederlook *
Indien U een lederen of lederlook zitmeubel aanschaft ontvangt U voor de gehele periode bijpassende verzorgingsset(s). Deze speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten voorzien bijvoorbeeld het leder van de benodigde voeding, waardoor het zijn natuurlijke souplesse behoud. Tevens biedt dit product optimale bescherming tegen alle vlekken op basis van olie, water en vet, maar ook tegen bijvoorbeeld het afgeven van kleding, inkt, cosmetica, etc. Indien er binnen de periode van 5 jaar een vlek ontstaat (bij lederlook is dat 3 jaar), dan komt een specialist deze kosteloos verwijderen. Zo bent U gegarandeerd van zitplezier.
– Vlekken veroorzaakt door eten en drinken
– Overige vlekken op basis van olie, water en vet
– Hoofdvet
– Transpiratie
– Balpenstrepen
– Vlekken veroorzaakt door kledingafgifte (zoals spijkerbroek)
– Vlekken veroorzaakt door cosmetica (zoals nagellak en lippenstift)
– Nadelige invloeden van medicijngebruik
– Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier
– Stift
– Lijm
– Brandgaten
– Bijtsporen van huisdieren

* Op lederlook bekleding is de vlekkenservice 3 jaar.
* Voor geschuurd leder (nubuck) of leder met een wax- en/of olielaag is deze vlekkenservice uitgesloten.

Extra informatie
U kunt uitsluitend bij aanschaf van een nieuw meubel de All in House service aanschaffen. Indien U hiervoor kiest zal Knibbeler Wonen u aanmelden voor deze service bij All in House. Zodra U deze aanmelding heeft ontvangen zal All in House B.V. een persoonlijk service certificaat toesturen. Deze is voorzien van een uniek service nummer. Mocht U in de looptijd van 5 jaar een aanspraak willen maken op deze service, kunt U telefonisch contact opnemen met hun Service Bureau.
Indien er zich vlekken en/of beschadigingen voordoen (vallend onder de servicevoorwaarden) die onmogelijk door U verwijderd kan worden, zal een door All in House service aangestelde reparateur zorgen voor de reparatie c.q. reiniging. Lukt dit niet, dan zal All in House B.V. de beschadigde/bevlekte stukken kosteloos vervangen. De service geldt niet op gehuurde meubels of meubels die projectmatig of voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Slijtage van het leder en/of textiel en normale vervuiling door gebruik in de loop der tijd, worden eveneens niet door de service gedekt. Deze service is alleen geldig in de Benelux en geldt voor een periode van maximaal 5 jaar, welke ingaat op de dag van levering van de meubelen (mits onbeschadigd en schoon).
U heeft alleen recht op service na ontvangst van het persoonlijk service certificaat.
Let op: Indien U 15 dagen na levering van uw nieuwe meubel nog geen op naam gesteld service certificaat heeft ontvangen, dient U onmiddellijk contact op te nemen met het service bureau van All in House B.V. Het service bureau voor Nederland en België is telefonisch bereikbaar onder nummer +31 (0)55-3575411 van maandag t/m donderdag tussen 09:00 – 16:00 uur.

Wat kost All-in House garantie?
Bij de aankoop van een bank bedraagt 5-jaar All-in House service eenmalig €45 per zitplaats.
Bij de aankoop van eetkamerstoelen bedraagt 5-jaar All-in House €45 per 2 eetkamerstoelen.
Bij de aankoop van een fauteuil bedraagt 5-jaar All-in House €45 per fauteuil.