Bij Knibbeler Wonen nemen we de nieuwe maatregelen omtrent het Corona virus ter harte. We proberen alle informatie te bundelen in dit bericht.

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

De komende weken brengen we extra veel tijd door in en om het huis. Wil je je thuis extra sfeervol en comfortabel maken? Dan kun je gewoon bij ons terecht.

Terwijl de situatie per dag verandert blijven wij ons onverminderd inzetten om onze service en producten aan te bieden. Uiteraard hebben we aanpassingen gedaan om jullie, én ook onze veiligheid te kunnen waarborgen.

Omdat we de strijd tegen het Coronavirus samen aan gaan, vragen we ook aan jullie om wat kleine aanpassingen te doen als jullie onze winkels bezoeken. Hiervoor vragen we jullie begrip. Samen houden we onze woonwinkels bereikbaar, om woonwensen waar te maken.

Winkels

In onze winkels kun je veilig komen winkelen. Op basis van de adviezen van het RIVM hebben we diverse maatregelen genomen. Echter vragen we ook aan jullie als bezoeker, hier op de juiste manier mee om te gaan:

 • Onze medewerkers geven je even geen hand en wassen en desinfecteren hun handen regelmatig.
 • Als gespecialiseerde woonwinkel vallen wij onder de zogenaamde low-traffic winkels, daarnaast biedt onze winkelvloer genoeg ruimte om iedereen goed te kunnen verspreiden om de aanbevolen 1,5 meter afstand te bewaren tussen andere klanten en onze medewerkers.
 • We monitoren de bezoekersaantallen en nemen we maatregelen indien dit noodzakelijk is.
 • We hebben extra schoonmaakrondes ingeroosterd, waarbij onder andere onze pinautomaten en balies met regelmaat worden gedesinfecteerd.

Wij zijn dus helemaal klaar voor een moment onbezorgd woonshoppen. Wel verzoeken we je om extra alert te zijn op persoonlijke hygiëne.

 • Als onze medewerkers minimale klachten hebben, blijven zij thuis. Wij vragen aan onze klanten om, bij minimale klachten ook gehoor te geven aan deze maatregel. In dat geval kun je altijd telefonisch bij ons terecht voor een bestelling. Ook voor persoonlijk advies staan onze medewerkers voor je klaar via telefoon.
 • Daarnaast willen we je vragen om in de winkels zo veel mogelijk met PIN te betalen. Wil je toch contant geld overhandigen? Leg dit dan op de balie, om contact zoveel mogelijk te vermijden.

Bezorging

Ook tijdens bezorging houden wij ons strikt aan de richtlijnen en adviezen van de overheid, waarbij persoonlijke hygiëne centraal staat. Hierdoor zal de bezorging tijdelijk iets anders verlopen, want:

 • We gebruiken desinfectiemiddelen
 • We schudden geen handen
 • We hebben alleen fitte bezorgers op de wagens zitten

Wat jij kunt doen als klant:

 • Heb je zelf klachten? Laat het ons s.v.p. tijdig weten, we zoeken dan samen naar een passende oplossing;
 • Geef onze bezorgers de ruimte door 1,5 meter afstand te houden;
 • Betaal waar mogelijk uitsluitend per PIN

Afhalen magazijn

Ons afhaalmagazijn, gelegen op de Pretoriastraat 31 te Heerlen, is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De geplaatste bestelling kan hier afgehaald worden.
In ons magazijn gelden dezelfde hygiëne maatregelen als in de winkels.
Geef onze magazijnmedewerkers de ruimte door 1,5 meter afstand te houden. Wij gaan ervan uit dat je, indien je milde klachten hebt, het ophalen van de bestelling een andere keer komt doen.

We hopen dat alles snel weer normaal zal worden.
Tot dan blijven wij als team met enthousiasme voor je werken!